Sponsors 2018

Hieronder zijn alle sponsoren weergegeven die in 2018 ervoor zorgen dat St. Jan Merselo diverse wedstrijden kan organiseren. Dit zijn bedrijven die de paardensport een warm hart toedragen. 

Alle sponsoren bedankt!

Wilt u St. Jan ook sponsoren? Dat kan! Stuur ons een bericht via de contactpagina.

  

Hoofdsponsors 2018

   
 

Bakkerij Vedder: sinds 1967 laat bakkerij de klanten genieten van heerlijke verse produkten, gemaakt met de lekkerste ingrediënten en ambachtelijk vakmanschap. ’s Nachts met de meeste zorg door de bakkers bereid, ’s morgens in de winkel. Als lid van het echte Bakkersgilde is kwaliteit gegarandeerd. Puur en eerlijk. Bakkerij Vedder heeft circa 10 filialen (o.a. Venray, Heeze, Geldrop, Deurne, Someren, Helmond, Bakel, Liessel en Gemert)

www.bakkerijvedder.nl

   
             
         
 

Stersponsors 2018

   
  Havens Graanhandel, Maashees, is een no-nonsense diervoederbedrijf (sinds 1845). Havens staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, al jarenlang. Kernactiviteit is de productie van professionele diervoeders van granen tot complete diervoeders, voor alle takken van de dierhouderij in Zuid-Nederland.

www.havens.nl

 

   
             

Gouden vrienden 2018

   
             
  In een mooie bosrijke omgeving in Merselo ligt deze pensionstal groepsaccommodatie & manege Hermkus Hof met veel weide rondom. Een manege met 1 rijhal van 85mx26,5m en een 2e rijhal van 45x24m met kantine, buitenbak (70×45), stallen voor de les-paarden/pony’s en pensionstallen staan garant voor een omgeving, waar mens en dier zich prima thuis voelen. De groepsaccommodatie biedt plaats aan max. 80 personen. Tevens mogelijkheid tot weidegang, onder begeleiding paarden/pony’s te huren voor bv. familie-/kinderfeestjes etc.

www.hermkushof.nl

   
             
    Gunhoek ‘De Hoveniers’: is sinds voorjaar 1991 actief in de groene omgeving:een all-round hoveniersbedrijf. Het werk bestaat uit het ontwerpen, aanleggen, inrichten en het onderhouden van tuinen en (bedrijfs)terreinen. Ook worden werkzaamheden in het openbaar groen uitgevoerd.

 www.gunhoek.nl

   
             
    Mobiele telefonie is een vak apart. Voor een goed advies op het gebied van mobiele telefonie werken wij graag samen met een specialist op dat gebied. In de regio Noord en midden Limburg is dat Novocom. Deze winkel is een onderdeel van de telecombinatie groep.

www.novocom.nl

 

   
             
  Gommans & De Wit Vakgarage: verzorgt onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Regionale binding, concurrerende tarieven en persoonlijke betrokkenheid zijn de pijlers. Ze zijn niet merkgebonden en kunnen u dus maatwerk leveren, precies toegesneden op uw eigen (bedrijfs)situatie. U kunt met uw auto altijd terecht voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden. Omdat er is geïnvesteerd in moderne werkplaats- en diagnose-apparatuur en net zo belangrijk in goed getrainde medewerkers, is uw auto bij Vakgarage Gommans & de Wit in goede handen

www.gommansendewit.nl

   
             
  Keijsers-Manders Installatietechniek BV: is dé totaalinstallateur voor klanten in de Utiliteit en Industrie, Agrarische sector en de Particuliere sector. Minstens zo belangrijk is het accent dat ze leggen op Service & Onderhoud. Keijsers-Manders streeft er naar voor u steeds de slimste installatie oplossing te bedenken en te realiseren. Samen met 60 enthousiaste medewerkers maken ze complete installaties van GaWaLo, verwarming, klimaat, koeling en sanitair. Met de 4e generatie aan het roer en 109 jaar ervaring is Keijsers Manders voor u een betrouwbare partij.

www.keijsersmanders.nl

   
             
  Henckens Overloon: is op het gebied van aanhangwagen verkoop en onderhoud al 19 jaar een begrip in de regio. Sinds 2015 is deze service uitgebreid met de verkoop en onderhoud van aanhangwagens en paardentrailers, dit als dealer van de merken ATEC, Saris, Sirius, Rebel & Xx-trailer. Ook inruilen is mogelijk. Kortom: Henckens aanhangwagens BV biedt u de volledige service voor uw aanhangwagen of paardentrailer.

www.henckensoverloon.nl

   
             
    Van Rattingen BV, Oostrum:Verhuur van grondverzetmachines – verhuur van zandauto’s – levering van zand en grind – Aannemer straat-, grond en sloopwerken.

www.vanrattingenbv.nl

   
             
  ’t hofke is al jaren gevestigd in Overloon en is een hoveniersbedrijf. Alles wat met uw tuin te maken heeft kan ’t Hofke verzorgen zoals advies, het ontwerp, de aanleg daarvan incl. beregening en metselwerk. Daarnaast zijn ze ook actief bezig met tuinonderhoud en renovatie.

www.hethofkeoverloon.nl

 

   
             
    De Mulder & Strijboshét loonbedrijf in de regio. Endepoel 9 te Merselo.

www.demulderenstrijbos.nl

 

   
             
    Maessen Bedrijven is gevestigd in het Noord-Limburgse Venray en bestaat uit diverse ondernemingen. Voor zowel bedrijven als particulieren heeft Maessen Bedrijven zich gespecialiseerd op verschillende gebieden, zoals grondverzet, recycling, asbest en sloop, project etc.

www.maessenbedrijven.nl

 
           
  HugHo paardenvoeding is gevestigd in Well en maakt producten die 100% natuurlijke voedingsstoffen bevatten inclusief de co-factoren zoals ze ook in de natuur voorkomen. HugHo is al meer dan 10 jaar het meest revolutionaire natuurlijke paardenvoer op de markt. Het wordt door vele top ruiters en trainers beschouwd als het enigste voer om hun paarden in top conditie te krijgen.

www.hugho.nl

 
           
     

Parkhotel Horst: een nieuw viersterren hotel in de kop van Noord-Limburg. Het prachtige hotel biedt alles voor een heerlijke vakantie maar heeft ook een restaurant, arrangementen, ruimte voor feesten, vergaderingen etc. het hotel met 78 kamers ligt aan de achterzijde prachtig aan het water.

www.parkhotelhorst.nl

 
           
     

Hotel Asteria Venray:  het meest gastvrije hotel van Limburg. Het viersterrenhotel ligt aan de rand van Venray en biedt vele mogelijkheden zoals dineren, brunchen, vergaderen, feesten, dinnershows, vele arangementen etc.

www.asteria.nl

 
           
    Masters Diervoeders, Masters Diervoeders, voorheen Van Cooten Diervoeders, levert hoogwaardige voeders voor paarden, honden en hobbydieren. Naast brokken levert Masters ook muesli’s en granen. Masters Diervoeders maakt sinds juni 2009 onderdeel uit van AgruniekRijnvallei Holding B.V. Vof van Rooijen, Bergen.

www.mastersdiervoeders.nl

 
           
    Welcom bij Kivits, Venray- Horst

Welcom bij Kivits uw onafhankelijke telecomspecialist al ruim 18 jaar voor de regio Venray-Horst. Bent u particulier of zoekt u zakelijk telecomadvies? Welcom bij Kivits staat klaar voor u! 

www.welcombijkivits.nl

 
     

Zilveren vrienden 2018

 

   
    Advee dierenartsen, Ysselsteyn
www.adveedierenartsen.nl
   
             
     

Agri & Wood, Castenray
www.agri-wood.nl

   
             
  Walkro Grondstoffen, Venlo
www.walkro.nl
   
             
    Viestyle, Merselo
www.viestyle.nl
   
             
  Schaap Agri Service, Elsendorp
www.schaapagriservice.nl
   
             
    Emmers Ruitersport, Hamont

www.emmers.be

   
             
    Esro Food Group, Nuenen

www.esro.com

   
             
    Marstall Diervoeders, Swalmen

www.marstall.nl

   
             
    De Eetkamer, Cuisine de la mer, Venray

http://www.deeetkamer.nl

   
             
    Voesten Hoveniersbedrijf & Bestratingen, Castenray
http://www.voestenhoveniers.nl
   
             
    Puur en Pracht beautysalon, Merselo
www.beautysalonpuurenpracht.nl
   
             
    Handelshuis Schuttert in varkens, Ommen
www.schuttert.nl
   
             
  D’n Östrik Ruitersport, Horst

www.ostrik.nl

   
             
  Vitelia Voeders, Oirlo
www.vitelia.nl
   
             
    Lely Center, Venray  

www.lely.com

   
             
    Innovista accountants en adviespartners,Hegelsom- Horst
www.innovista.nu
   
             
    Ruitershop Boxmeer
www.ruitershopboxmeer.nl
   
             
    Philipsen siloreparatie, Meerlo 

www.agrisiloreparatiephilipsen.nl

   
             

Bronzen vrienden 2018

 

 
Loonbedrijf Hendrix & Smits, Merselo/Castenray
www.loonbedrijfhendrix-smits.nl
  Agrital bv, Ysselsteyn
www.agrital.nl
   
           
Loonbedrijf Fa. Jakobs, Geijsteren www.fajakobs.nl   Center Parcs, Het meerdal www.centerparcs.nl    
           
Cafe D’n Tommes, Merselo www.dentommes.nl   Dedert Ice Sticks, Horst
www.dedert.nl
   
           
Peelrand Makelaardij, Venray
www.peelrand.com
  Hoefsmederij Marcel Classens, Castenray       
           
Harrie Derks Makelaardij, Merselo
Gecertificeerd taxateur paarden en pony’s
www.harriederksmakelaardij.nl
  Jumbo Supermarkt, Venray
 www.jumbo.com
     
           
Bloemcreaties by Jacqueline, Merselo www.bloem-creaties.nl   Timmermans Agri Service, America www.timmermansagriservice.nl    
           
Profile Paul van Raaij, Venray www.profilepaulvanraaij.nl   Electro Gommans, Oirlo
www.electrogommans.nl
     
           
Verkoeijen partyservice & Slagerij, Leunen www.verkoeijen.nl    Weijenberg dier-tuin-hobby, Holthees

www.voerenzo.nl