Regiokampioenschap springen pony’s Merselo zeer geslaagd! Daniek 2x KAMPIOEN!!

St. Jan Merselo kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend van 4 en 5 februari. Manege Hermkus Hof in Merselo was voor deze gelegenheid extra mooi aangekleed. Het werd een spannende strijd tussen alle deelnemers. Van de ca. 120 deelnemers zijn er dit weekend 13 kampioenen op het podium gehuldigd en er zijn 13 champagne flessen ontkurkt. Dit was een feest! Alle kampioenen, en in sommige klassen ook de reservekampioenen, mogen over enkele weken uitkomen op de Nederlandse indoorkampioenschappen te Ermelo. Het kampioenschap is zeer druk bezocht. Er waren vele bezoekers die een kijkje kwamen nemen en hun favorieten kwamen aanmoedigen. Mede door de vele enthousiaste vrijwilligers, de onmisbare sponsoren, de deelnemers en de vele toeschouwers mag dit kampioenschap bestempeld worden als een gezellig en prachtig evenement.
 
Yente Litjens en Langevennen Suey waren in de 60cm 3e.
Tijn Vissers en Miss Perfection waren 3e in de 80cm.
Fenne Verrijdt en Carl Veni Vidi Vici werden samen 2e in de klasse 80cm met 92 stijlpunt. En hebben een ticket voor Ermelo in de pocket als reserve kampioen.
Katelijne Philipsen en La Vie Est Belle werden 4e in de klasse 100cm.
Daniek Vissers had een top dag in Merselo, twee keer kampioen geworden samen met haar pony’s.
Met Sara is ze in de klasse 90cm kampioen geworden. En met Hello in de klasse 100cm. En in alle twee de rubrieken is ze samen met Denischa Evers op de eerste plek beland met precies dezelfde tijd. Dit is echt uniek! Wat een fantastische prestaties!
 
De organisatie St. Jan Merselo wenst de kampioenen erg veel succes in Ermelo!!
 

St Jan Merselo